long time no see

kom hem från det stora landet i väster för 6 timmar sen. har inte blivit så mycket uppdaterat pga det.



fick mess av n på min födelsedag.......jag vet inte. borde jag inte sluta bry mig om honom, sluta sakna honom vid det här laget? han var bland de första jag ville ringa när jag kom hem (gjorde det inte) och under hela resan undrade jag hur det hade varit om han hade följt med till USA istället för alyssa (äntligen ett smeknamn på henne). jag vill inte bry mig mer, inte tänka på honom längre. men behöver inte träffa honom på tre månader. nog det bästa som kunde hänt under förutsättningarna.

hiphopish

grilla och utgång står på schemat ikväll. sitter och väntar på att fag hag, ernie, em + tre av hennes vänner (kanske skäggapan?) ska komma hit så vi kan börja äta. är snorhungrig.

förhoppningsvis blir det mosebacke och hiphop ikväll. har inte dansat ordentligt sen jag var på hawaii och lär inte få göra det på hela sommaren. om inte folk bangar blir det riktigt mycket skaka rumpan av ikväll.


tanktömningen var för övrigt riktigt rolig. mådde inte så jättebra igår, men det var det värt. jf rockar!

fag hag hemma!

yey! är väl det jag kan säga. min noj- och shoppingpolare nr 1 är äntligen på svensk mark igen. kändes inte ens som om hon hade varit borta när hon väl kom hem. men det var himla tur att jag var med och köpte mobilen, vem vet annars hur det hade gått? ;-)

tanktömning ikväll. hoppas på riktigt partay! musketöserna kommer, alla tre. v's nya ehm... vän.. kommer också. ska bli kul att få träffa honom på riktigt. riddarmiddag samtidigt så det kan bli riktigt röj. hoppas bara att det kommer lite folk för föreningens skull. och vkm's så det inte blir så mycket att inventera sen.


bara 9 dagar kvar innan det bär iväg till landet västerut. sen blir det 8 långa veckor i hålan. kan bli en bra sommar trots allt. hoppas jag får lite besök bara. v och fjant har ju sagt att de ska komma så....

nu är det dags för styrelsemöte och val. jejkan och mandor lär väl inte ha några större problem med att bli valda med tanke på att de är de enda sökande. exciting.



bästa shoppingsidan

Sneakers i choklad. Kan det bli bättre?

min nya favvosida är helt klart caliroots.com. där kan man till och med köpa sneakers gjorda helt av choklad! kan det bli bättre?

63499-2

sidan innehåller även mina nya favvosneakers. bara 1500 kr. kostar mer än min hyra. läskigt. och läskigt snygga.