livets svårigheter

man skulle kunna tro att det är lätt att spruta ur sig 30 sidor text. det är det inte.

ojämna plågor

den här veckan är galen. igår städade vi gamla lägenheten, ikväll ska vi på avslutning med basketen, imorgon gäller det att röja upp i lägenheten, för på torsdag kommer seedy. på fredag är det födelsedagsfelt för mr love och på lördag har vi inflyttningsfest. och mitt i det här ska jag skriva uppsats. behöver jag meddela att det inte går så bra? men handledaren verkade nöjd än så länge, det är alltid något.

nu ska jag packa ihop mig själv, efter att ha lagt 10 kg kläder i garderoben, och gå till kicken för att sedan bege mig till studentpalatset och kanske få lite skrivet idag?? innovativt.

totalt onödig information

jag har världens bästa pojkvän. så ni vet.

Det spelar ingen roll...

...vad jag tror mig tycka, hantverkare ÄR heta. Men säg inget till 2mm.

image14

Bild från http://www.stighanefjord.com/images/Snickare2.jpg

propagera mera!

var ska man ta vägen i dagens politiska sverige när moderaterna har börjat använda sosseretorik? "om alla betalar skatt ökar välfärden" osv. visst fan är det sant, men ska inte de tycka att man bara ska betala liiiite skatt och allt annat ska betalas av den lilla människan ur egen ficka?

ännu märkligare tycker jag är att de känner ett behov av att göra reklam för sig själva under sittande mandatperiod. borde inte deras gärningar tala för sig själva? borde de inte vara så trygga i sin politik att de inte behöver visa med konstiga (och säkert missvisande) staplar i tunndelbanan att de lyckats minska arbetslösheten? (om det nu är deras förtjänst. inte så säker på det). för mig känns det hela lite diktatur. snart börjar de väl sätta upp bilder på reinfeld med en text som berättar hur bra han är och hur han står på folkets sida. plussidan av det är att jag kanske inte kommer sakna sri lanka lika mycket. jag bara väntar på kartan som visar hur sverige ska få tillbaka sina forna stormaktsområden, då kommer jag verkligen känna mig som hemma.



just nu är det kårval på universitetet. trots internetval tror jag inte att valdeltagandet kommer att öka. men envoys har bra och tydliga mål i år, så förhoppningvis kan vi skrapa ihop så många röster som behövs. flaskan och skäran kommer vi dock inte få se så mycket av nästa mandatperiod dock, men det kan jag leva med. jag vill inte att min kåravgift ska gå till befriandet av palestina. det ligger liiiite utanför kårens område.

att skriva uppsats är roligt

jag fick tre extradagar och skulle vara sjukt produktiv när det gällde att skriva uppsats. jag var på uni 10:40 och hittade ett bord i aula magna. idag har jag:

  • gjort en massa olagligheter i form av fildelning (vågar man skriva det på nätet??? antipiratbyrån kanske konfiskerar min dator!)
  • lunchat med spanky
  • pratat med seedy på msn
  • surfat en massa på facebook (borde spärra den sidan på min dator)
  • lyssnat på regina och tittat på analyser av hennes texter
imorgon blir det skriva av. därmed pasta.

skrämmande

ok, jag skrämmer mig själv. morgonen spenderade jag med att bära runt på en 9-månaders bebis. just nu sitter och tittar på förlovningsringar. OBS!!! INGET SÅDANT PÅ G! men det är läskigt att jag ens överväger sådant. men en sak i taget. på lördag flyttar vi in i lägenheten. vi får se hur det går.

det mest läskiga är nog ändå att jag tror att jag vill gifta mig, vilket jag aldrig velat tidigare. men var sak har sin tid. just nu är det flytta ihop och examen som är det viktiga.