spel

jag håller på att få tokspel på att aldrig få vara själv. det är alltid någon hemma! frustrerande.

något annat som är frustrerande är min sexlust kombinerat med bristen på folk att ha sex med. d's kompis, tummetott (i brist på annat, är less på att kalla folk en bokstav), var här i helgen och god damn I wanted to do him! väldigt spännande eftersom han åker longboard med n. the plot thickens. varför göra det lätt när man kan göra det svårt? hoppas i alla fall att vi ses nåt i höst och att vi får till det. jag vill ha honom! vet inte om han vill ha mig, men han verkar inte vara svår.

jobbet är som vanligt, tråkigt. har grym hemlängtan. vill sitta på fag hags nya balkong och dricka te, vill hänga med v innan hon drar, vill jobba med nobel, vill jobba med 100-årsjubileet. allt som inte innebär att vara här och jobba på lanthandeln.

tycker d och tummetott kan komma ner igen så jag kan få lite sex. det vore trevligt.

setback

jag kan inte tillåta honom göra såhär mot mig längre. han ringde idag. han satt på en busshållplats och hade tråkigt och ringde mig för han ville höra hur det var med mig. han ringer mig runt en gång i veckan. ringer han sina andra vänner lika ofta? saknar han mig, är det därför han ringer? han har inte fått mig att känna såhär sen innan usa. men alla har väl små setbacks antar jag.

jag måste komma på ett sätt som jag kan blockera ut honom ur mitt känsloregister. ska egentligen inte behöva men det verkar inte finnas något annat sätt.

working girl

-minuter i uppförsbacke på cykel: fortfarande runt 20, men betydligt mindre flås när jag kommer fram.
-arbetade timmar de senaste dagarna: 9 h/dag
- potentiella span: 2!!!!! hoppas bara att de kommer tillbaka.
- mm ökad omkrets på högerarmen: minst 5
- mm ökad omkrets på vänsterarmen: minus 5
- smärta i fötterna: fötter? vilka fötter? de känns inte längre!
- minuter med hemlängtan: varenda sekund.
- antal lagade måltider de senaste dagarna: 0
-antal ätna skivor kalkon: oändliga

sammanfattning: jag jobbar så mycket att jag inte okrar laga mat. mina muskler på högerarmen håller på att utvecklas till något som är mycket större än de på den vänstra. jag blir kåtare för varje dag som går men har inte ens ögongodis att distrahera mig med (vilket har lett till väldigt obscena tankar om d...) och jag vill bara hem.

over and out.


mr d

jag vill ha allt han kan erbjuda mig: vännerna, hobbiesarna, hans yrke och framförallt hans familj. jag vill ha det så mycket att det nästan värker i mig. frågan är dock - vill jag ha honom? jag tror inte det. trots att det inte är någon som jag kan vara så mycket mig själv med som med honom vet jag likaväl att vi skulle inte fungera ihop eftersom vi inte lever i en utopi. jag vet för mycket om honom redan som jag inte skulle tolerera i ett förhållande. men jag vill vara del i den familjen, mer än bara som en vän som kommer förbi en gång vart annat år. man är alltid välkommen, alla är helt underbara och naturliga och trevliga. det är bara att inse, jag är kär i d's familj. det finns värre öden.

52 veckor om året

v är här! yey!

just nu är vi båda lite smålulliga på BiB och är på väg att lägga oss.

det var hamnfest idag. fascinerande hur snabbt generationerna byts ut här. fascinerande hur tajta alla verkar - såg vi också så tajta ut för 7 år sedan? antagligen. vi var oskiljaktiga under 5 veckor. de 5 veckorna jag levde för. det känns bra att ha minst 40 veckor per år att leva för iaf. hade jag fått bestämma hade det varit 52 veckor. stockholm är mer hemma än något annat varit någonsin. jag älskar staden och allt den har gett mig, framförallt mina vänner. puss på er!

fet?

jag kan inte hjälpa det, men varenda gång hon säger att hon är tjock eller kallar sig själv för tjockis så är den första tanken som dyker upp hos mig: hon måste tycka jag är ett jävla fläskberg. hon väger säkert 10 kilo mindre än mig och är max 5 cm kortare. visst, jag är inte pinnsmal, har aldrig varit, och har dessutom gått upp i vikt den senaste tiden men jag är fanimej inte tjock! jag har lite mage, rumpa och lår, jag är kvinna!

jag vill inte känna den här vikthetsen, har aldrig gjort det tidigare men har ohjälpligt dragits med i den. jag vet att jag måste gå ner lite, mina kläder måste sitta snyggt mpå mig igen, men hade det inte varit för det hade jag nog varit nöjd som det är. jag hatar att någon annan får mig att känna saker som inte är jag. det ligger inte i min natur att tycka jag är tjock, eller ens bry mig om det. usch!

bildterapi

hmmm... vet inte om jag plågar mig själv, men jag sitter och tittar på bilder på n. och visst, det hugger till, det gör ont, men jag vet inte varför för killen på bilderna är inte min n, min chewie. det är någon som är söt och spexig och har grymma armar men det är inte min n. det känns väldigt skönt. antagligen kommer alltid något sticka till varje gång jag ser honom men han var min första pojkvän, den första jag någonsin älskade så det ska vara så. jag är bara glad över att vi inte hatar varandra, att vi fortfarande vill prata med varandra ibland och att han ännu inte har skaffat ny flickvän. jag hoppas det dröjer ett tag för ju längre det dröjer, desto mer betyder det i min värld att vårt förhållande var viktigt och på riktigt för honom och han inte nöjer sig med mindre. alltid en tröst.

det känns faktiskt som om jag är på väg att komma över det hela nu. på tiden, efter 7 månader. men nu är det på riktigt, inte bara som jag säger. jag vill verkligen gå vidare nu, jag vill inte hänga mig fast vid minnen och känslor. jag vill träffa någon ny som kan ta mig med storm och som kan hantera mig. på riktigt. jag vill hitta någon som jag kan vara 100 % mig själv med. drömma kan man alltid.

love is in the air. oo, love is in the air...

ändrade planer

skjuter upp min stockholmsresa en vecka för att kunna åka på coach kick-off. det ska bli jättekul, men nackdelen är att jag inte får min partyhelg. men förhoppningsvis får jag ledigt den 11 augusti så då får jag en hel dag iaf och två lediga kvällar.

jobbet suger. det är inte så att jag har idioter till arbetskamrater (träffar dem aldrig) eller något sånt utan det är bara så förbenat tråkigt! jag, den icke köttätande disk- och städhataren tilbringar dagarna med att sälja kött och städa och diska upp efter mig. BORING! nästa år ska det bli ett annat jobb. så är det bara!

minuter i uppförsbacke på cykel i motvind: 25
arbetade timmar: 6
sticksår: 1
potentiella span: 000000
antal muskler med träningsvärk: en hel del i låren efter en språngmarsch på stranden igår

vill hem!!!!

bästa sommaren

tog första kvällsdoppet, första doppet överhuvudtaget, i havet i år. det är ovanligt varmt i vattnet och det är extremt varmt i luften. högsommar!

jag glömmer alltid bort hur mycket jag älskar vitemölla när jag inte har varit här ett tag. jag känner skillnaden från förrförra sommaren när jag var i åkarp och gick en runda i byn fick jag bara ångest och ville hem. här blir jag bara lugn och går runt och ler. varenda hus, nästan varenda sten bär med sig någon form av minne. tjejerna som ramar (ja, skjutsa heter så på skånska) varandra i byn, barnen som leker dunkgömme, allt har jag gjort tidigare somrar, de bästa somrarna i mitt liv.

väntar bara på att a och d ska dyka upp så jag har någon att dela allt med igen.

stockholm!

har nu köpt biljett för helg i stockholm. 4 augusti 21.40 glider jag in på centralen och förväntar mig på partay på kvällen. hiphop kanske, fag hag? får kolla upp det där. längtar iaf. en månad kvar.... =D

första dagen

första dagen på nya jobbet:

- minuter i uppförsbacke på cykel: 20
- arbetade timmar: 6
- skärsår: 1
- arbetskamrater i min ålder: 0
- potentiella span: 0
- vänner till min bror: 1
- dryga stockholmare: ca 2
- minuter av hemlängtan: färre än jag trodde
- antal muskler med träningsvärk: 1 (!)
- hekto skivade pålägg: vem orkar räkna.

kunde alltså varit värre.

sammanfattning

jag tillbringar mycket tid framför datorn men orkar aldrig skriva. känner mig för lånt efter. en sammanfattning kan vara på plats:

var 16 dagar i USA. besökte: San Francisco, Eureka, Trinidad (helt sant), Gold Beach, Corvallis, Klamath Falls, Nevada öknen, Reno, Lake Tahoe, Berkley inkl. collegecampuset, vilket innebär tre delstater: California, Oregon och Nevada. det var kul, mycket scenic views och jag överlevde två veckor med mina föräldrar.

bor nu i sommarstugan, börjar första dagen av 8 veckor i charken imorgon. tänk mac book, tänk mac book... v kommer ner  vecka 28, blir bra, och fag hag kommer ner i augusti förhoppningsvis om hon inte har för mycket att göra med flytten. hon bor på lappis, hon bor på lappis ;-)

n.. ja.. vi pratade idag, det kändes bra. nu när jag är här saknar jag honom inte så mycket. skönt som bara den. vill hitta mig en sommarflört, vi får se hur det går.

d ska var här i tre veckor, det ska bli skönt, någon att prata med om han bara kan slita sig från sin familj. annars får jag väl våldgästa dem som vanligt.

nu ska grannen och jag ut och gå med hans dotter. hoppas han kan prata om något annat än alla människor här bara. blir lätt lite enformigt.

och just det... råkade köra förvaltningen. får se hur jag gör i höst.

puss å kram människor