ärlighet varar längst?

det var som jag trodde, det var något på g mellan j och den lilla skådespelerskan. såg dem på uni idag när de gick och höll varandra i handen. härligt att han kände att han kunde vara ärlig mot mig! men jag anade att det var något sådant eftersom jag inte hört av honom på ca 1 ½ vecka. så mycket för den vänskapen. sen tycker man ju att lindergood kunde sagt nåt oxå, men nej...

jaja.. nu behöver jag inte grubbla mer över det iaf. inga fler killar för mig på ett tag! nu ska jag bli celibat. eller nåt.

jävla natt

argh, kan inte sova! i natt låg jag, till råga på allt, och grät över n. det har jag inte gjort sen hawaii. jag trodde jag var över den här skiten. känns bättre idag iofs, men med fyra timmars sömn så är man inte så med i matchen. jag längtar efter en vecka med minst 8 timmars sömn varje natt. himmelriket! och jag längtar efter en hel vecka med ingenting att göra. i juni... då får jag vara ledig. ser nästan ljuset i tunneln!

pratade med k idag för första gången på vad som känns som jättelänge. bara en månad kvar nu, sen kommer dom hem. sen blir det party i hela sverige. vi ska rocka! (eller ja, hiphopa, men det låter inte riktigt lika bra).

bild på mina älskade cheap monday kommer!

valborgare

har nu tillbringat 7 timmar på SSCO med att göra om valborgaren. jag hoppas folk åker på pubrundan nu annars är det en jävla massa jobb (och pengar) som har gått till ingenting. men det känns bra att vi kan skicka iväg den till tryck i alla fall.

den senaste veckan har varit helt galen. det känns som om det har gått en månad. har knappt haft en stund för mig själv. men det är så det ska se ut framöver tror jag. fyra veckor till tenta, fem veckor till valborg, en vecka till ny kurs... vem behöver ett liv? ser fram emot när valborg är över för då kan jag äntligen koncentrera mig mer eller mindre en  sak. men det är roligt, lite mycket bara.


ända sen jag  var hos psykologen (i onsdags, men ändå) så känns det som om jag kanske inte riktigt är över n trots allt. men å andra sidan drog hon upp så mycket så det kan vara annat skit som hänger kvar också. och sen får man inte glömma att jag inte har sovit på en  vecka pga den förbannade valborgaren, men nu är den nästan klar! bara pengaångesten kvar. men det löser sig alltid. om jag bara kunde få ett sommarjobb nu också så skulle allt vara toppen.

hjärnskrynklare

"lätt ångest" är tydligen det jag har. då tycker jag synd om dem som har svår.

hade mitt första av fyra samtal idag. började nästan gråta när jag pratade om n. vet inte varför egentligen. skyller på att jag hade dragit en upp en massa saker innan jag började prata om honom. men oj vad vissa saker kommer i ett helt annat ljus. plötsligt känns mina reaktioner inte alls lika konstiga, som att jag kände mig utanför i gymnasiet. jävla högstadieskit. och det bara på 45 minuter.

känner mig mest som om jag har gått igenom en mangel egentligen. inte bara på grund av att jag pratat ut idag. allt är bara som kaos och jag känner att jag egentligen inte har någon koll. men så är det iofs nästan alltid i min värld, fast kaoset brukar vara lite mer organiserat. vill helst av allt bara hem och sova. eller prata skit med k över en kopp te.

tydligen hade jag en bra förmåga i att kunna bestämma mig för att nu ska jag ha det här förhållandet med n (till exempel). alltid bra att höra. kanske det är dags att sluta älta saker överhuvudtaget då?

stressad

har tenta om fyra veckor och har inte gjort så mycket som jag ska. valborg är om fem veckor och har DEFINITIVT inte gjort så mycket som jag ska där. stressen börjar göra sig påmind vilket leder till att jag inte kan göra någonting. jag måste lära mig hantera sånt här och, framför allt, göra hållbara planeringar.

känns som om allting bara är kaos igen. vet varken vad som är upp eller ner. men imorgon, imorgon ska jag få prata om allt. men tänk om hon säger att jag överdriver, att ingen är fel på mig, att jag inte behöver vara där? mår ju inte direkt dåligt just nu, det är bara oordning. men det kanske räcker.


om jag slutade tänka så jävla mycket hade saker och ting varit lite lättare.

dumpad

min gamla blogg  är dum. lita inte på att universitetet gör funktionella saker. men this is the real shit. min gamla blogg (med tre inlägg) finns på blogs.su.se/lige2871/

ja, så var man helt plötsligt singel singel. j bestämde sig för att  det inte var någon bra idé för oss att fortsätta vara vänner med förmåner. jag kan inte säga att jag är ledsen över det.  visst, det är lite tråkigt att inte få regelbundet sex och jag är fortfarande tänd på honom, men det är nog lika bra. jag är långt  ifrån redo för något  seriöst och som jag sagt tidigare så var det på väg antingen mot det här eller mot något mer seriöst. bäst för alla parter helt enkelt. fast han var tydligen jätterädd för att vi inte skulle kunna vara vänner längre. det räckte inte med att jag hävdade att jag inte var arg och vi självklart skulle fortsätta vara vänner, han hade pratat med e igår också för att vara helt säker på att jag inte var arg. helt ärligt känns det ganska skönt. ett ångestmoment mindre. nu kanske det blir lite lättare att fokusera på skolan. 

var på bal och receeftersläpp igår. mycket trevligt och mår nog bättre än jag förtjänaridag. det bästa med kvällen var ändå att lindergood hookade med min kollega f. did  not see that coming! hade mycket roligt åt det idag när vi åt pizza. börjar bli riktigt bra kompis med lindergood, känns bra. jag och j funkar som polare också. vi var ute och gick bara vi två och han var med och pizza. börjar skaffa mig en hel del killkompisar nu. 

ska gå och prata med studenthälsan nu på onsdag. ska bli skönt. fast just nu mår jag inte så dåligt. inbillar jag mig i alla fall.  

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!