'Cause 24 is the big number

jag funderar på om jag kanske borde jobba nu när jag ändå är på jobbet. ah well.

fyllde 24 igår. faktiskt en väldigt trevlig födelsedag. 10 i 12 på natten fick jag min första present (om man bortser från pengarna från mor och far): en 5 dagars resa till Malaga med 2metersmannen. Precis då jag kommer behöva det som mest. Ser redan fram emot Costa del Sol, Picasso och värme mitt i oktober.

För första gången sen jag fyllde 18 hade jag även tårtkalas. Typ 20 pers dök upp, hur trevligt som helst. Resten av mina vänner kom faktiskt ihåg mig och ringde. Jag är chockad =) Bra dag allt som allt.

MSA nästa?

vissa saker är roligare än man tror. jag som alltid tyckt att avtalsrätt är pest och pina tycker nu att sammanställandet av det "perfekta" (hmmm..) avtalet inför Nobel NightCap är sjukt intressant. hur får man med allt man vill ska vara med? hur sanktionerar man avtalsbrott? på vilket sätt får man använda varumärket?

det finns nog en liten jurist i mig trots allt...

'Visionen är en ledstjärna och den ska beskriva ett "önskvärt framtida tillstånd"'

Jag är duktig och tar tag i min sommarkurs i projektledning, mest bestående av floskler. Ska bli intressant och se om jag har lärt mig någonting på andra sidan kursen.

Egentligen gör jag det mest för att slippa ringa rektor. Är toknervös för det och jag vet inte varför. Jag brukar inte känna såhär inför auktoriteter, men det kan ju bero på att jag tycker det är ganska coolt att vara rektor för ett universitet. Kan även bero på att jag vill att han ska ge mig 200 000 kr. Får visionera något oerhört för att få det. Imorgon så...


clueless

konstruktiva saker att göra just nu vore:
  • ringa och prata med honom
  • städa och vika tvätt
  • bara inte vara hemma och göra något kul
jag gör:
  • kollar datorn för att se om han har skrivit nåt till mig på msn
  • kollar min mail för samma sak
  • går igenom i huvudet vad jag kunde gjort annorlunda
  • ingentig
jag vet verkligen inte hur man gör i en sån här situation. skulle han svara om jag ringde, till exempel? vill jag ringa, för vad skulle jag säga? "förlåt, jag är dum i huvudet" varpå han skulle säga "ja" och så har vi inte kommit längre alls. jag känner att det är jag som borde göra någonting, men jag vet inte vad.

tänkte väl kanske försöka ringa honom innan jag går på fest ikväll. vill inte sitta och må dåligt hela festen. men han lär ju inte svara... eller är det bara jag som målar upp ett worst case scenario igen? jag vet inte. jag vet inte vad jag ska göra. antar att det löser sig självt.

I am feeling more than a little bit stupid

första nyktra bråket, och självklart är det mitt fel. hade jag egentligen förväntat mig något annat? jag lyckas ju med konststycket att trampa i samma klaver gång på gång, någon gång måste han ju få nog.

det var väl inte så mycket bråk som det var silent treatment och att han inte ville umgås med mig. I can't blame him. jag skulle heller inte vilja umgås med någon som lyckas planera bort mig hela tiden. jag är så jävla klantig. varför lär jag mig aldrig? nu sitter jag här själv med gråten i halsen och en hög disk som väntar istället för att få tillbringa en underbar dag med honom. jag är fan dum i huvuet och inte kan jag skylla på något heller.

tar det här förhållandet någonsin slut lär det ju vara mitt fel. jag känner det på mig.

svensk sommar

efter snart en veckas sommar är det somrigaste jag gjort att dricka en massa alkohol. beach 2007, here I come, med en ölmage rikare!

jaha

det känns lite konstigt. vet inte varför. terminen är snart slut och jag ska börja jobba. det är okända marker jag ger mig ut på där ingen har varit på fyra år och ingen direkt kan hjälpa mig. det känns lite som om allt står och faller med mina idéer. inte så lite dramatiskt, men det är väl nästan så. läskigt, men roligt =)

tenta imorgon... känns betydligt bättre nu än vad det gjorde för en vecka sen. allmän pestlära kommer förhoppningsvis vara ett minne blott om tre veckor. har tagit alla IR-resten nu iaf. skönt skönt skönt! har nu 20 poäng IR. var på tiden.

nu ska jag ha möte.