sorgebearbetning

jag känner mig ledsen. jag har en sorg inom mig som jag inte vet var den kommer ifrån. panda har sagt att sorg/ledsenhet verkar vara den känsla som jag har svårast för. jag undrar varför. varför har jag så svårt att bli ledsen? har jag öht något att bli ledsen för i mitt liv? han tyckte jag skulle bli ledsen för saker som jag anser man endast kan rädd för, i ett initialt stadie i alla fall. att bli ledsen för något innan det ens har hänt känns som ett sådan beteende jag ska förebygga.

ah well. fick G+ på min första IR-deltenta iaf. känns bra.

every now and then

ok, bra saker och dåliga saker. konstigt ibland hur de kan komma så tätt inpå.

igår var en av de värsta kvällarna i mitt liv. oroa er inte, 2-metersmannen är kvar i mitt liv. men jag fick en panikångestattack. så jävla läskigt. motsägande känslor kan göra så med en ibland. nu vet jag i alla fall att man inte kan vara tokkär konstant och det är ok. man lär sig alltid något.

det bra är att jag fick AB på rättshistoriatentan!! mitt första AB sen JIKen. är helt sjukt nöjd. fattar fortfarande inte riktigt hur det gick till, men glad är jag! =) får se hur resten av terminen går nu, men AB AB AB, glad är jag!!!

jag och Carolina Jynning

jag vill bli naturligt sommarplatinablond. nu. helst nyss.

att solen är framme just nu bådar gott.

FYI

jag måste bara säga att jag rockar som hobby-dj. fett grym är jag!

sen måste jag även säga att jag är sjukt tacksam mot envoys för att de ger mig gratis mat ikväll och att jag älskar just like heaven med the cure.

signalsystem

ibland undrar jag varför jag inte bara kan förstå vad det är min kropp och mina tankar försöker säga till mig. att varje gång jag behöver vara ensam genomgå en träff med Orvar är inte hållbart i längden. jag måste börja lyssna och lita på mina signaler och känslor. de kan inte ha fel!

Det är fan inte lätt att vara halvnorsk!

"Min hund är halvnorsk, men den är rätt fin i alla fall. Den förstår ganska mycket med tanke på hur det kan vara om man är halvnorsk."
Alex, 8 år

hela handels borde rivas

ville bara säga att jag fortfarande sitter på sp och pluggar. klockan är nu 21:10 *piiip* på fredagskvällen och jag kan inte annat än att klänna mig lite patetisk när alla andra runt omkring mig, även handelsstudenterna, ger upp och går hem. eller går hem, försöker riva stället är en mer träffande beskrivning. brats är de i alla fall. urk.

nu ska mitt patetiska jag återgå till min hemtenta så jag kan lämna det här stället med gott samvete om en halvtimme eller så.

jupp.

somliga dagar

saker som har gått bra idag:
- terapin med panda. för en gångs skull.
- 2-metersmannen skickade ett sms och sa att jag var underbar.
- jag har faktiskt begett mig till sp för att plugga trots att klockan är efter 18. duktig drottning kokos!

saker som gått mindre bra idag:
- att hitta min träningstop. den är puts väck, hur det nu är möjligt på 22,5 kvm lägenhet.
- att få min dator att fungera som den ska. varför går det inte att spela musik?? jag förstår inte!!!
- att komma ihåg allt när jag ska till sp. min hjärna verkar sakna den där funktionen att tänka igenom saker innan man går ut genom dörren.
- att förstå att busschauffören ska öppna dörren när jag står utanför och knackar på, inte titta på mig föraktfullt medan han kör iväg...

annars så har facebook importerat mina inlägg härifrån lite hipp som happ så mitt liv kan verka minst sagt rörigt. men så är det. ska bara få msn att fungera oxå så kanske jag får lite pluggat idag!

He´s baaack!

Orvar är på besök igen. och jag vet inte varför. jag har gjort alla utredningar och skit som panda ville, men det hjälper inte. det måste vara något jag inte kommer åt, inte förstår eftersom jag tydligen inte bara kan ha ångest utan bakomliggande tankar. vet inte riktigt om jag tror på det eftersom jag fortsäter att må pyton. jävla skit.

vårkänslor

jag missade stockholms första vårdag och det gör mig extremt bitter. jag älskar den där känslan man får när man efter 2 månaders snö och slaskhelvete får känna solens strålar mot ansiktet och ana att snart kommer min jacka vara för varm.

men istället för första vårdagen har jag fått en välbehövlig vilohelg i prag. var längesen jag sov så mycket på en helg. kanske var lite tråkigt för ronnie, men jag orkade verkligen inte vara vaken längre än till klockan 1 på hela helgen. mycket märkligt.

att resa utan 2-metersmannen var sådär. det triggade igång alla mina små ångestfallgropar och jag gick runt med en lätt obehagskänsla hela helgen (en sådär 20% var det nog. nu skulle han vara stolt över mig, min lilla panda till terapeut).

förövrigt är jag sjukt less på glappet i min stereosladd i datorn och har en extrem hemlängtan till lund. vill bara sitta i vårsolen på stortorget och äta glass från glasskulturen och springa på en massa människor jag inte har sett på år och dag. förhoppningsvis får jag göra det i påsk. kanske.

nu är det träningsdags. var längesen nu och 1½-timmespass står på agendan. kommer gå så bra så. hoppas någon är där och torkar upp fläcken som kommer vara det enda som återstår av mig.